Donatie Tafeltennisvereniging Smash

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Twee jaar geleden is Tafeltennisvereniging Smash uit Losser opgeheven. Het teruglopende ledenaantal was de reden om uiteindelijk te stoppen. Zo kwam na 55 jaar een einde aan de tafeltennissport in Losser. Na een gezellig en actief afscheidsfeest voor de leden werd de eindbalans opgemaakt. Aan de leden is voorgesteld het nog resterende bedrag in kas te schenken aan een plaatselijk goed doel. Dit is Stichting Leergeld Losser geworden.

"Als Smash hebben we altijd voorgestaan dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn.’ Aldus voorzitter Dennis Wijering. ‘Zo was Smash bijvoorbeeld toonaangevend in Twente als G-sportvereniging. Daarnaast hebben we ook altijd ingezet op jeugd, waar op een goed niveau kon worden gespeeld maar waarin laagdrempeligheid voor ons ook belangrijk was. In Stichting Leergeld Losser is een doel gevonden die deze kernwaarden heel mooi uitdraagt. We zijn trots op onze vereniging dat we hier ons steentje nog aan bij hebben kunnen dragen".

Foto: Voorzitter Ton Kremer van Stichting Leergeld Losser ontvangt een cheque t.w.v.€3.500,- van voorzitter Dennis Wijering namens TTV Smash.